Man kan inte ställa för många frågor,
men kan man komma med för många svar?

VFoOSpD

Vanliga frågor &
ovanliga svar på detsamma

Aldrig före kl 8 på morgonen.
Annars finns vi tillgängliga i stort sett 24/7, det är bara att slå en signal.
Från april-juni brukar vi ha massor av födelsedagar, sommarfester och bröllop.
Så rullar det igång igen i augusti-september med Kick Offs, jubileumsfester och konferensmiddagar.
I november och december är vi som regel fullbokade, så om du vill säkra dig en galen julfest, ska du vara ute i god tid.
Vi är på plats ca 30 minuter innan ni sätter er till bords. Då etablerar vi kontakt med kökspersonalen och de andra servitörerna, så alla är informerade om att vi deltar under förrätten och att varmrätt serveras när vår underhållning är färdig.
Det beror på hur många gäster som kommer, hur lokalen ser ut och vilken kombination av undercover underhållning du väljer.
Ring, så pratar vi oss fram till den lösning som passar bäst till din fest.
En timme under förrätten och det är precis lagom.
 
Om ni bara är 15-20 gäster, kan du räkna med ca 45 minuter.
Ju färre gäster, desto snabbare blir vi avslöjade och vi avrundar medan stämningen är i toppen.
Bara en kort stund. En frukt eller en bit choklad brukar ofta hjälpa.
Vi vill gärna prata med våra kunder, så vi är säkra på att ni får den lösning som passar bäst till er fest.
För en fest kan inte göras om.

Det är ett helt oförpliktigande samtal, under vilket många av våra kunder kommer på, att det ska vara något helt annat än de först hade tänkt sig.
Nej, absolut inte. Bara om ni inte har tillräkligt med mat (!)
 
Det finns mycket vi servitörer kan (o)roa er med, både vid buffén och vid borden.
Så buffé är inget hinder om ni inte har hästar som gillar att hoppa.
  • Ju mer trovärdiga vi är, ju roligare blir det. Satsa på det som dina gäster skulle tycka är mest trovärdigt.
  • Undgå tal under den timme vi är med, och vill du eller toastmastern gärna hålla ett välkomsttal, så gör det kort.
  • Vi bygger upp underhållningen från “neutral” i början till “galet kaos” i slutet och därför är det viktigt att vi är det enda inslaget under förrätten.
  • Du som kund har en jätte viktig uppgift. Du ska hålla masken och inte avslöja oss genom att t. ex skratta (även om det blir svårt). När gästerna förstått att vi är skådisar som tokar till det, får även du skratta.
  • Luta dig tillbaka och njut, det blir grymt (o)roligt.  Ju mer trovärdiga vi är, ju roligare blir det. Satsa på det som dina gäster skulle tycka är mest trovärdigt.
Ja, om det finns en bra orsak till det. Ring, så  pratar vi igenom möjligheterna.
Flera har varit nervösa och frågat om vi spiller på gästerna, 
om vi kör under bältet humor eller strippar i slutet?
 
NEJ, DET GÖR VI INTE!
 
Vi är professionella skådespelare, och det är inte kul att få vin eller något annat över sig.
Det skulle inte heller vara så kul att se oss strippa. Snarere tragiskt.
 
Gästerna ska ha en festlig kväll, i ordets rätta bemärkelse.
Ja, fotografen tar massor av riktiga foton. Ni får alla foton på en USB sticka, både de ni förväntar er, och de ni inte förväntat er. USB stickan kostar gratis.
Det är era foton och vi behåller dem inte.
Vi har skådisar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Härnösand och dessvärre också i Köpenhamn.
Det finns inga gränser för hur långt vi kan gå, jag menar resa, för att toka till det på festligt vis.
Ja, det gör vi dessvärre väldig gärna. 

Oh yes! Vi har ofta gjort engelska jobb och vi tar gärna med oss en ordbok 😉
 
Vi har underhållit kinesiska forskare och finska sjuksköterskor och de var vansinnigt roligt. Vi är vana att navigera mellan olika kulturer och har alltid känselspröten ute för att avläsa sällskapet.
Våra galna servitörer och festfotografer är tokigast.
En hemlig gäst/ny medarbetare jobbar dolt under längre tid. Gästen sitter med under förrätten, reser sig upp och håller ett pinsamt tal till och om huvudpersonen/företaget. Vilket brukar resultera i handsvett.
 
Sing Along er en partyhöjare som sätter fart på gästernas armar och ben efter en sittandes middag. 20 minuters sång och dans är den perfekta övergången från middag till PARTY!
Runda? Ja, du ska inte tro att vi är alldeles fyrkantiga!

Vi gör vårt bästa, men som tur är,
har vi ännu inte lyckats(!)