Vem är Galna Servitörer?!

Vi är lokala skådespelare från Skåne, Göteborg och Stockholm. Sedan år 2000 har Galna Servitörer underhållit vid otaliga arrangemang såsom bröllop, guldbröllop, födelsedag, personalfest, konferens, kick-off, julbord, kräftskiva för privatpersoner, organisationer och företag.

Spiller ni på gästerna?

Nej, det gör vi inte och vi förstör inte maten! Vi är professionella skådespelare, och det skulle varken vara kul eller underhållande om vi spiller vin eller fördärvar maten.
Gästerna ska ha en festlig kväll – bokstavligt talat.

“Skandal! Det blev bara värre och värre.
Jag har inte haft så kul sen lumpen.”


– Lindkvist, f.d. fanjunkare

Vilka stackars kunder har anlitat Galna Servitörer?

Vi har anlitats av bl.a.: APL, Alfa Laval, Tele2, Bonnier Solutions, Folksam, City Gross, Nordea, Achima Care, GE Capital, Egmont, IKG, Länsförsäkringar, Scandinavian Cosmetics, Trepak, Kilpatrick Stockton, Bona, Aktiv Kapital, Folktandvården Sörmland, IKEA Malmö, Skaraborgs Flygflottilj, Gilead Sciences, SJ, Capio Artro Clinic, Sodexo, P-Malmö och många andra stackare…

Exempel på samarbetspartners och festlokaler, där vi har uppträtt är:

Gyllene Uttern Hotel GroupMat och Kreation – Strängby/SpiikSavoy Festvåning i Malmö, Hotell Kung Carl i Stockholm, Clustret festlokaler i Stockholm, Kalaset arrangemang i Stockholm och Scandic Europa/Restaurang HAK i Göteborg

“Jag såg fram emot intressanta konversationer, men vi skrattade ju hejdlöst utan orsak. Usch!”

– Sven Svensson, svensk

Det värsta är att man under många år har funnit glädje i den här typen av underhållning även i Danmark (jamen det är sant!). Våra danska kusiner heter Teatertjenerne och bemannas av danska skuespillere från Köpenhamn och Aarhus. Det är (nästan) synd om danskarna.

Sveriges Galna Servitörer AB ©
Org.nr 556862-2517

+46 (0) 76-194 00 00‬
info@GalnaServitorer.se

PlusGiro 62 46 05-2
IBAN SE33 9500 0099 6026 0624 6052